Logistiek dienstverlener Van den Anker kijkt met een goed gevoel terug op 2014. Van den Anker zag haar omzet met 10 procent stijgen naar 20 miljoen euro. Hiermee is voor het derde opeenvolgende jaar een positief resultaat geboekt. Dat schrijft de organisatie in haar duurzaamheidsverslag over 2014 dat onlangs is verschenen.

Hoewel het klantenbestand een lichte daling kende op het gebied van distributie wist de dienstverlener in het afgelopen jaar meer omzet te boeken. Met de uitbreiding van vier gerenommeerde klanten zag Van den Anker haar warehouse- en transportactiviteiten aardig toenemen en werd een impuls gegeven aan de omzet.

De goede resultaten zijn niet alleen het gevolg van de samenstelling van de klantenportefeuille, maar ook van het doorgevoerde beleid waarbij het draait om innovatie en de verbetering van kennis en kwaliteit. Leidende thema’s die door Van den Anker gezien worden als sleutelfactoren voor het behouden en verbeteren van (economische) groei en competitiviteit.

De firma is erg tevreden over de consistente progressie die ze over de jaren heen hebben geboekt. “Als logistiek dienstverlener zijn we inmiddels 50 jaar actief in de wereld van verpakte chemische producten. Een langdurige periode waarin we onze marktpositie structureel hebben uitgebouwd. We zijn dan ook erg trots op ons team van medewerkers, klanten en partners en dat we deze mijlpaal op 1 mei 2015 hebben bereikt”. Aldus algemeen directeur Léon Jacobs. “We hebben samen mooie initiatieven ontplooid die bijdragen aan een duurzaam Van den Anker”.