Broekman Logistics breidt PGS15 capaciteit uit met 34.000m2

Broekman Logistics, logistieke wereldspeler op het gebied van Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals heeft een langdurig contract gesloten met Dudok Logistiek Vastgoed. Hiermee breidt Broekman Logistics haar warehousing capaciteit uit met 34.000 m2 op de Maasvlakte in Rotterdam en komt daarmee op een totaal van meer dan 250.000 m2. Naast de huur van 22.000 m2 warehouse realiseert Dudok Logistiek Vastgoed voor Broekman Logistics een built-to-suit nieuwbouw warehouse van 12.500 m2. Het nieuw te realiseren moderne warehouse zal worden voorzien van een LP-CO2 blusinstallatie en is geschikt voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

De belangrijkste reden voor de uitbreiding van de warehouse capaciteit is het groeiend aantal Broekman klanten dat een warehousing oplossing zoekt in het Rotterdams havengebied. Met de uitbreiding op de Maasvlakte in Rotterdam komt Broekman Logistics in Nederland op een totale warehousing capaciteit van meer dan 400.000 pallet plaatsen. Een derde daarvan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen (ADR). Met deze uitbreiding is Broekman Logistics marktleider op het gebied van ADR opslag.

‘We merken dat onze huidige klanten ons steeds meer vragen naar zogenaamde value-added logistics, mede daardoor groeit onze klantenportefeuille constant’, aldus Jacques Kleinkramer, Managing Director Warehousing & Distribution van Broekman Logistics. ’Door de combinatie van onze wereldwijde sales efforts en synergiën tussen de verschillende divisies, zijn wij tevens in staat om ook ons nieuwe klantenbestand uit te breiden.