Bekijk onze ADR Veiligheidsadviseur (herhaling)

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen in ADR-regelgeving met onze ADR Veiligheidsadviseur (herhaling) cursus. Deze cursus is speciaal ontworpen voor huidige veiligheidsadviseurs die hun certificering willen vernieuwen en hun kennis over het veilig vervoeren van gevaarlijke goederen willen opfrissen.

Tijdens de cursus worden alle relevante updates en veranderingen in de ADR-regelgeving behandeld, zodat u volledig voorbereid bent om uw cruciale rol binnen uw organisatie te blijven vervullen. U krijgt niet alleen een grondige herhaling van de essentiële ADR-beginselen, maar ook de kans om praktijkgerichte oplossingen en case studies te bespreken met onze ervaren trainers en uw vakgenoten.

Mis deze kans niet om uw kennis te vernieuwen en te zorgen dat u en uw bedrijf blijven voldoen aan de geldende ADR-veiligheidsnormen. Schrijf u nu in voor de ADR Veiligheidsadviseur (herhaling) cursus via SafetyNet Nederland en waarborg de veiligheid van uw gevaarlijke goederentransport.